دومین جلسه کمیته راهبری چهارمین المپیاد مهندسی نفت (اویلمپیک) به میزبانی دکتر عرب، مشاور و مدیرکل محترم حوزه ریاست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و حضور اعضای این کمیته در تاریخ ۱۳ بهمن‌ماه ۱۳۹۸ برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه المپیاد این جلسه با دستور کار معرفی توانمندی شرکت‌های حامی، معرفی چالش تعریف شده و نیز تعیین تیم داوری شامل نمایندگان وزارت نفت، دانشگاه‌، شرکت‌های طراح چالش و شتابدهنده آما به میزبانی دکتر عرب، مشاور و مدیرکل محترم حوزه ریاست معاونت علمی و فناوری و با سخنرانی دکتر قادری‌فر، رییس محترم مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر امید شاکری، مدیرکل محترم نظام فنی و اجرایی و ارزشیابی طرح‌های وزارت نفت و رئیس کمیته راهبری المپیاد ضمن تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر از شرکت‌ها و نهادهای حامی چهارمین دوره المپیاد مهندسی نفت که با وجود مشکلات مالی همراه این رویداد بودند، تشکر و قدر دانی کردند. ایشان در ادامه ضمن ارائه توضیحات مختصر پیرامون المپیاد افزودند علیرغم جو حاکم و شرایط موجود کشور، رونق بخش علمی و پژوهشی المپیاد مهندسی نفت همچنان حفظ شده که جای امیدواری است.

در ادامه مهندس هندی، مدیر محترم اکتشاف شرکت ملی نفت و دبیر پژوهشی المپیاد نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی افزودند ان‌شاالله بتوانیم از ثمرات این عزیزان پاسداری کنیم. ایشان در ادامه همراه با ارائه گزارش مختصری از روند کارهای انجام شده چهارمین دوره، خاطرنشان کردند در این دوره ۵ شرکت بخش خصوصی و سازمان مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری حدود ۲۰ عنوان چالش مطرح کردند که پس از غربالگری نهایی، تعداد ۷ مورد از آن‌ها به جهت فراخوان انتخاب شد. مهندس هندی در پایان از هریک از شرکت‌‎ها و نهادهای حامی خواستند تا ضمن معرفی مختصر شرکت خود، به معرفی چالش تعیین شده و داور مدنظر بپردازند.

دکتر قادری‌فر، رییس محترم مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت نیز حمایت مادی و معنوی معاونت علمی و فناوری از این رویداد را مهم برشمردند و ضمن تقدیر از رویکرد بعد پژوهشی و دانشجویی المپیاد با استفاده از ظرفیت‌ دانشگاه‌ها و صنعت افزودند خروجی‌های المپیاد به سمتی سوق داده شوند تا شتابدهنده‌های بیشتری تاسیس گردد و از شرکت‌های حامی حاضر در جلسه خواستند در فرآیند شتابدهی نقش‌آفرینی کنند. ایشان در ادامه استفاده از حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان را در جهت توسعه المپیاد ضروری دانستند تا از دانشجویان نخبه و مستعد حمایت بیشتری صورت پذیرد. دکتر قادری فر در پایان خاطر نشان کردند المپیاد مهندسی نفت با برگزاری ۴ دوره موفق می تواند در توسعه کسب و کارهای فناورانه نیز وارد شود تا از خروجی‌های این رویداد حمایت بیشتری صورت پذیرد.

دکتر ریاحی، مدیرکل محترم امور فناوری وزارت نفت نیز توضیحات جامعی از رويداد متمركز شركت‌هاي دانش بنيان و استارت‌آپ‌هاي فعال در حوزه صنعت نفت که به همت وزارت نفت و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در تاریخ‌های ۲۷، ۲۸ و ۲۹ بهمن‌ماه در محل پژوهشگاه صنعت نفت برگزار خواهد شد پرداختند.

در پایان دکتر نخعی، عضو محترم هیئت علمی دانشگاه تهران و دبیر علمی المپیاد گزارش مختصری از بخش علمی دادند. ایشان تعداد ۱۶ بعلاوه یک استاد از ۱۱ دانشگاه کشور و نیز ستاد ویژه توسعه فناوری نانو را همراه چهارمین دوره المپیاد معرفی کردند و فرمودند سعی خواهیم کرد با طرح سوال از تمامی مباحث مهندسی نفت در این آزمون، دانشجویان خلاق را محک بزنیم.


گزارش تصویری:

دیدگاه خود را ثبت کنید