دومین جلسه کمیته راهبری دومین المپیاد علمی – پژوهشی مهندسی نفت کشور (اویلمپیک) به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با حضور مدیران شرکت های دولتی و خصوصی و نیز اساتید دانشگاه ها روز دوشنبه 3 اردیبهشت ماه برگزار شد.

دومین جلسه کمیته راهبری دومین المپیاد علمی – پژوهشی مهندسی نفت کشور (اویلمپیک) به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با حضور مدیران شرکت های دولتی و خصوصی و نیز اساتید دانشگاه ها روز دوشنبه 3 اردیبهشت ماه  با سخنرانی مدیران شرکت های حامی این رویداد و به ریاست سید صالح هندی، دبیر پژوهشی این رویداد برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر سیروس قطبی، مشاور و مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه صنعتی شریف با موضوع اقدامات و پروژه های در دست اجرای دانشگاه صنعتی شریف به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان با اشاره به حجم بالای پروژه های دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاه ها، بر لزوم حمایت بیشتر صنعت از دانشگاه تاکید داشتند.

در بخش بعدی جلسه مهندس فاضل جمالزاده، مدیرعامل محترم شرکت بین المللی حفاری (DCI) با موضوع بررسی فرصت ها و چالش های ارتباط صنعت با دانشگاه سخنرانی کردند و بر لزوم حمایت صنعت از دانشگاه حتی در صورت شکست طرح ها و نا امید نشدن از پژوهش تاکید داشتند. در ادامه ایشان به بررسی چالش های مطرح شده این شرکت پرداخته و نماینده خود را در کمیته داوران معرفی کردند.

در ادامه این جلسه، مهندس مرتضی عسگری مدیرعامل محترم شرکت خدمات فنی میادین آسماری با موضوع قابلیت ها و توانمندی های شرکت خدمات فنی میادین آسماری در خصوص ارتباط با دانشگاه به سخنرانی پرداختند و چندین طرح مشترک این شرکت با دانشگاه های کشور را معرفی کردند و پس از آن نیز داورهای چالش های مربوطه مشخص گردیدند.

در بخش بعدی جلسه، دکتر کوروش طهماسبی، مدیرعامل محترم شرکت سیالات حفاری پارس، سخنرانی خود را با موضوع اهمیت و نقش بخش خصوصی در صنعت نفت کشور شروع کردند و ضمن برشمردن اهمیت بخش خصوصی در جهان، این امر را در ایران مغفول و شرایط فعلی پیمانکاران بخش خصوصی را با توجه به عدم حمایت از آن ها نا امید کننده دانستند. در ادامه نیز مهندس کلهر، مدیر محترم فنی شرکت، به معرفی چالش های پیشنهادی پرداختند و مقرر گردید داوران مورد نظر این چالش ها را به زودی معرفی کنند.

در ادامه سخنرانی ها نیز دکتر مهدی منصوری، مدیر محترم پروژه بخش اکتشاف و تولید شرکت انرژی دانا با موضوع نوآوری باز مدلی برای همکاری صنعت با دانشگاه به صحبت پرداختند و با توجه به بررسی سیاست شرکت های اکتشاف و تولید جهان، بر لزوم تغییر رویه شرکت های داخلی از نوآوری بسته به نوآوری باز و همکاری گسترده  با مراکز پژوهشی تاکید کردند.

در پایان این مراسم نیز، دکتر سعید جمشیدی ضمن تشکر از حمایت شرکت های حامی و نیز اساتید همکار در این رویداد، به بررسی روند برگزاری بخش علمی المپیاد و نحوه تعامل با اساتید پرداختند.

دیدگاه خود را ثبت کنید