دومین جلسه کمیته راهبری سومین المپیاد علمی – پژوهشی مهندسی نفت (اویلمپیک) به میزبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و حضور اعضای این کمیته در تاریخ ۱۷ بهمنماه برگزار شد.
به گزارش دبیرخانه المپیاد، این جلسه با هدف معرفی توانمندی شرکتهای حامی و نیز تعیین تیم داوری شامل نمایندگان وزارت نفت، دانشگاهها و شرکتها به میزبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با سخنرانی دکتر مهدی زاده فرساد دبیر محترم ستاد توسعه فناوری انرژی و دکتر عرب مدیرکل حوزه ریاست معاونت برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، دکتر مهدی زاده ضمن خوشآمد گویی به میهمانان و ارائه گزارشی از فعالیتهای ستاد توسعه فناوری انرژی با ارائه آماری از وضع تکنولوژیکی موجود کشورمان خاطرنشان کردند اکنون شاخص توسعه و پیشرفت کشورها فضای استارت آپی و شکلگیری شرکتهای توانمند دانشبنیان است که این مهم با حمایت و همت دکتر ستاری، معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری به یکی از ماموریت های مهم این معاونت تبدیل و پیشرفتهای قابلتوجهی نیز حاصل گردیده است.
دکتر امید شاکری، رئیس محترم کمیته راهبری المپیاد و مدیرکل نظام فنی، اجرایی و ارزشیابی طرحهای وزارت نفت نیز ضمن تشکر از میزبانی و نگاه ویژه معاونت و بهطور خاص ستاد انرژی در حمایت از این المپیاد، گزارش کاملی از روند اجرایی سومین دوره این رویداد را ارائه کردند. ایشان با اشاره بر این موضوع که در دوره اول صرفا هدف جنبه علمی بود، فرمودند که خوشبختانه در دوره دوم با اضافه شدن بخش پژوهشی، ضمن کمک به ایجاد نشاط و انگیزه در محیط دانشگاهی، بر افزایش ارتباط سیستماتیک بین دانشگاه و صنعت و کمک به شناسایی استعدادهای برتر و نیز توانایی تیم سازی گامهای موثری برداشته شد. دکتر شاکری در پایان افزودند سومین دوره این رویداد خوشبختانه با حمایت شرکتهای فعال بخش خصوصی و نهادهای حامی با استقبال قابلتوجهی همراه بوده که سعی خواهد شد پس از اتمام نیز حمایتها از ایده پردازان ادامه یابد.
در ادامه مهندس هندی، دبیر محترم پژوهشی المپیاد و مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت نیز ضمن ارائه برنامه زمانی و فعالیتهای صورت گرفته در بخش پژوهشی از دکتر جمالزاده مدیرعامل محترم شرکت بینالمللی حفاری، مهندس فتحی مدیرعامل محترم شرکت پارس پترو زاگرس، مهندس میر چرخیان مدیر توسعه بازار شرکت توسعه حفاری تدبیر و مهندس عسگری مدیرعامل شرکت خدمات فنی میادین آسماری خواستند ضمن معرفی امکانات و توانمندیهای خود به توضیح چالشهای مطرحشده در این رویداد بپردازند و در پایان نیز تیم داوری شامل نمایندگان وزارت نفت، اساتید دانشگاهها و شرکتها معرفی شدند.
دکتر عرب، مشاور و مدیرکل محترم حوزه ریاست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز ضمن تقدیر از برگزاری این رویداد و اعلام رضایت از خروجی محور بودن آن، در تائید سخنان دکتر مهدی زاده خواستار تغییر رویکرد و تکمیل فرآیند المپیاد از تقاضامحور بودن چالشهای مطرحشده به استارت آپی شدن و ارائه چالشهای عمومی شدند و افزودند در این مسیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز میتواند ضمن حمایت، تسهیل گریهای لازم را انجام دهد.
گزارش تصویری: